Referenties

"…Het Kinderkookfestijn in Stedenpunt was een groot succes. Juf Ranja en juf Rietje kunnen niet alleen maar koken. Ze zijn geduldig, lief, didactisch en pedagogisch. Wij,de kinderen en de leidsters ,vinden het jammer dat we ( voorlopig) moeten stoppen. Maar wij gaan actief op zoek naar geld om de lessen weer te kunnen financieren!…"
Els Spraakman, Centrummanager Stedenpunt | Brede School Stedenwijk

" Maria en Leny,

Wij vonden ook weer heerlijk dat jullie er waren. Het liep weer als een trein. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat de leerlingen erg enthousiast waren. Dat was namelijk wel duidelijk. Nogmaals bedankt en ik hoop tot weer een volgende keer.

Johan Goeman Borgesiusschool "

" Lieve Dames, Jullie hebben onze kinderen 8 weken lang een feestje gegeven op dinsdagmiddag. Dit zullen ze niet snel vergeten! We hopen jullie gauw weer een keer te verwelkomen op onze school, want de tam-tam gaat altijd snel, en dat je bij Kookfestijn moet zijn heeft zich hier al goed rondgepraat. Geniet van de feestdagen en alvast een heel gezond en smakelijk 2010!!

Miriam Lugtenberg & de rest van het team van OBS Multatuli "

"…Allereerst wil ik jullie een groot compliment maken. Ik heb inmiddels bijna alle evaluaties op de scholen gehad over het afgelopen Schatkamer jaar. Maar wat jullie activiteit betreft hoor ik niets anders dan lof. De scholen zijn erg enthousiast over de prettige samenwerking met jullie en het niveau van de activiteiten. De kinderen beleven bijzonder veel plezier aan het koken en dit zijn zaken waar wij ons vanuit Schatkamer alleen maar achter kunnen scharen.

Gezien de bijzonder prettige samenwerking, zetten we jullie dan ook graag maximaal in…"

"…Een flink aantal kinderen die bij ons op de opvang komen zijn over het algemeen erg druk. Het is mooi om te zien hoe deze kinderen bij Kinder Kookfestijn in een gemoedelijke sfeer rustig en geconcentreerd bezig zijn in de keuken…"

"Wat fijn om te horen dat het weer een feestje is geworden met het restaurant en dat de belangstelling van ouders zo groot is geweest. Zo te horen hebben jullie de kinderen (en ouders) een mooie ervaring mee kunnen geven.Hartelijk bedankt daarvoor!"

Margriet Batstra
talentmakelaar

Maart 2016

 

Referentielijst KinderKookfestijn in Amsterdam